top of page
Inzicht, Afstemming, Focus 
= Resultaat 

Helderheid met van Kuil Consultancy

Supply Chain Process Improvement

Van Kuil Consultancy geeft helder inzicht in uw supply chain processen en zal gezamenlijk de processen herstructureren zodat deze doeltreffend en gedragen zijn in uw organisatie. Ze zullen perfect zijn afgestemd op andere processen en ondersteunend aan het beleid van uw organisatie.

Diensten

ANALYSE

Analyse van uw huidige werkwijze en het gewenste proces. Door middel van meewerken, observatie en gesprekken met medewerkers wordt uw huidige proces inzichtelijk gemaakt en verbeteringen aanbevolen.

IMPLEMENTATIE

Bij de implementatie worden voorgestelde verbeteringen in uw proces daadwerkelijke doorgevoerd. Door de samenwerking met uw medewerkers is er draagvlak gecreëerd en staan de neuzen in dezelfde richting.

TRAINING

Geen procesverandering zonder gedragsverandering. Hoe groot of klein de verandering, medewerkers zullen huidig gedrag op het nieuwe proces moeten afstemmen. Dit kan door handleidingen, een op een sessies tot bedrijfsbrede presentaties.

Anker 1
paula zzpro.png

Over 


Per 11 november 2015 heb ik, Paula van Kuil, van Kuil Consultancy opgericht. Van hieruit kan ik alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van supply chain management delen met anderen.
 

Anker 2
Anker 3
contact

Contact

Meer weten over mogelijkheden voor uw organisatie?
Mail of bel mij gerust voor een vrijblijvend gesprek.
 
Paula van Kuil
van Kuil Coaching & Consultancy
Supply Chain Process Improvement
 
+31 (0) 6 535 84 914
paula@vankuilconsultancy.nl 
Rotterdam

 

KvK nr: 64533689
 
 

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page