top of page

Over 

schermafdruk 2019-10-07 14.29.34.png

Na een studie Bedrijfseconomie in Utrecht, en een Master in International Logistics in Engeland heb ik een interessante carrière van 15 jaar opgebouwd bij een aantal prachtige bedrijven zoals Maersk Logistics, DSM, Stolt Nielsen, ADP en Yacht. Voor Yacht heb ik mooie resultaten geboekt bij Alutech, het Sony warehouse en bij Heineken. Bovendien was ik er voorzitter van het Sales & Operating Planning (S&OP) expert team waarvoor ik onder andere een whitepaper over dit onderwerp heb geschreven.


Per 11 november 2015 heb ik, Paula van Kuil, van Kuil Consultancy opgericht. Van hieruit kan ik alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van supply chain management delen met anderen.

 

Vanuit van Kuil Consultancy verbeter ik samen met u uw processen, met name op het gebied van supply chain activiteiten. Mijn specialisme zit op S&OP, ook wel Integrale Business Planning genoemd. Deze filosofie werkt afdelingsoverschrijdend waardoor betere resultaten voor het bedrijf overall worden behaald. Door 15 jaar ervaring in diverse rollen bij verschillende type bedrijven heb ik een helikopterview ontwikkeld en kan daardoor afdelingsgrenzen doorbreken.

 

Door het verschaffen van Inzicht in de huidige situatie, het Afstemmen van doelen van afdelingen en door Focus te leggen, wordt resultaat bereikt. Mijn kracht zit in de combinatie van analytische en communicatieve vaardigheden. Ik kan complexe materie vertalen naar heldere uitleg. Bovendien heb ik naast het resultaat, oog voor de mens. Zij draagt de procesverandering.

 

Wanneer ik na een aantal maanden vertrek, zijn uw processen op elkaar afgestemd, werkt men nauwer samen en zullen uw resultaten hierdoor zijn verbeterd.

 

 

  • White LinkedIn Icon
bottom of page